(online) Third Space for Teaming

Renew your team journey and reshape the future

Na een crisis moeten teams ook weer uit survival modus geraken en back to business. Dat herleven voelt goed! En toch, de wereld is veranderd en jij... ziet opportuniteiten. Laat een crisis niet voor niets zijn, integendeel, laat ons het stuur vastpakken en de toekomst van de organisatie verfijnen. Niet enkel jij, je wil die toekomst vorm geven samen met je team. Om die ambitie waar te maken, gidsen wij teams naar een gestructureerde en inspirerende ruimte waar de stoutste plannen tot stand kunnen komen. In die “derde ruimte” vindt een uiterst krachtige en toch slim uitgestippelde en gefaciliteerde interventie plaats. Met tijd voor én diep connecteren met elkaar én samen aligneren op de nieuwe visie, om zo tractie te creëren en een vernieuwde cultuur mogelijk te maken. Oh ja, wij kunnen jou en je team daar echt krijgen, ongeacht of die derde ruimte een fysieke plek is of online.

Your 5 burning questions?
— Question 1 —
De “derde ruimte” is die (virtuele) omgeving waar - naast thuis (“eerste ruimte) en de werkplek (“tweede ruimte”). Derde ruimte? Ja, we brengen jouw team daar, fysiek of online.
— Question 2 —
Blik met waardering terug op de weg die je als team al hebt afgelegd. Wat kan je ervan leren?
— Question 3 —
Wil je aligneren met je team op een vernieuwde vlag en ambitie, de grote 'Why'?
— Question 4 —
Welke drijfveren en hindernissen spelen bij het overbruggen van de “knowing-doing gap”?
— Question 5 —
Een vernieuwde habitat bouwen waarbinnen dat gedrag gedijt, dat is cultuur, toch?

Doelgroep

Je leidt een team/organisatie in moeilijkere tijden, toch wil je daarbij niet in de slachtofferrol kruipen. Integendeel, jij ziet in elke crisis ook opportuniteiten. En je wil dat jouw team/organisatie er ook zo naar kijkt. Je overweegt een off-site om een nieuwe (management)team journey uit te werken. Het enige wat je nodig hebt, is de ideale ruimte/context en het juiste scenario om vonken te doen ontstaan. Yep, dat klinkt als jouw derde ruimte.

Created with Sketch.
Created with Sketch.

Het programma

Maak je klaar voor een op maat gemaakte traject waar wij jou gids zullen zijn. Hetzij op een inspirerende locatie, hetzij virtueel met slimme digitale tools.

VOORAF


Via bevragingen en/of intake interviews, capteren wij al de eerste bepalende input van jouw teamleden en/of stakeholders.

THIRD SPACE FOR TEAMING


  • Je bent al in het basiskamp: wat een knappe weg legde het team tot dusver af!
  • Opgelet: nieuwe weersomstandigheden, nieuwe wereld! Laat ons deze analyseren.
  • Moet de vlag herplant worden? Wat is ook weer jullie ‘Big Why’?
  • Stoute maar oprechte ambities bepalen: laat ons dat samen doen.
  • Wat is nodig om op de vernieuwde journey zaken te kunnen houden, verbeteren, starten, stoppen?
  • Wat is nodig om het als team waar te maken? Wat is sleutelgedrag voor succes?
  • Welke drijfveren en hindernissen spelen bij het overbruggen van de “knowing-doing gap”?
  • Laat ons een habitat/context co-ontwerpen om gewenst gedrag en cultuur mogelijk te make

NADIEN


We voorzien (online of ter plaatse) follow-up en klankbordmomenten. Zodoende ondersteunen en adviseren we jou om tractie te genereren en de teamambities waar te maken. Meer hulp nodig bij het uitrollen van jullie stoute plannen? We blijven in de buurt en staan graag aan jullie zijde.

Program mode Purpose Duration
Power webinar Exploring 90 minuten
Online training Focus 6 uur
Live training Focus 6 uur
Training course Deep dive Aangepast aan jouw noden

Als bedrijfspsycholoog en voormalig organizational development manager, begrijpt François perfect de dynamiek van gedrag en cultuur binnen teams en organisaties. Tijdens deze leertrip zal hij jullie begeleiden op het juiste moment met de juiste vragen.

François Toussaint, Bean mechanic