Psychological Safety Poker

Scripted interaction to enable honest conversation

Plots remote aan het werk, en heerst er een grote stress binnen het team vandaag? Blijf communiceren met mekaar! Onderzoek wijst uit dat Psychologische veiligheid de nr 1 voorspeller is van succes – en dit is nog meer het geval voor virtuele teams. Nu online beschikbaar voor jou en je team.

Your 5 burning questions?
— Question 1 —
Bespreken teamleden openlijk hun fouten? Voelt het comfortabel om feedback te vragen in het team?
— Question 2 —
Psychologische veiligheid is veruit de meest beslissende factor als een team succesvol wil zijn. Wordt het perfect aanvaard dat je het niet eens bent?
— Question 3 —
Wil je ontdekken wat jou ervan weerhoudt om een echte veilige omgeving te maken voor jouw team (en wat je eraan kan doen)?
— Question 4 —
Wil je dat je team hun echte - maar vaak onuitgesproken - uitdagingen op tafel leggen, gestructureerd en op een veilige manier?
— Question 5 —
Wil je de mindset, expertise en tools onder de knie krijgen om psychologische veiligheid in jouw organisatie te faciliteren?

Doelgroep

Zou jij poker moeten spelen? Als je een team leidt of een interne adviseur/trainer voor je organisatie bent, dan zeker weten van wel! Psychological Safety Poker wel te verstaan. En niet enkel om het spel te kunnen spelen maar, veel belangrijker, om te leren hoe jij dit proces kan begeleiden en teams ermee op weg kan zetten.

Created with Sketch.
Created with Sketch.

Het programma

Je krijgt een kleine teaser op voorhand, al willen we nog niet teveel in onze kaarten laten kijken.

POKER TIME!

  • Moderne drijvers achter team performance
  • Psychological safety: wat het is, wat het niet is
  • Psychological Safety Poker: uitpakken en spelen maar!
  • Enkele elementaire facilitatietechnieken
  • Psychological Safety Poker: teams faciliteren

Na de training (en wat experimenten in je eigen organisatie) krijg je de kans die ervaringen nog eens met de groep te delen en je zal de trotse eigenaar zijn van je eigen exclusieve Safety Poker set.

Program mode Purpose Duration
Power webinar Exploring 90 minuten
Online training Focus 6 uur
Live training Focus 6 uur
Training course Deep dive Op maat gemaakt

Gunter onderschrijft voluit de nood aan psychologische veiligheid in groepen. Hij zag telkens weer hoe dit cultureel aspect een team kan boosten maar ook volledig kan blokkeren. En hoe één speelse poker sessie zaken heel serieus in beweging kan zetten.

Gunter Loos, Bean mechanic