Welkom op de Bean Campus

En zet je schrap. Want hier zetten we jou (en je organisatie) op een leerexpeditie die je stevig zal stretchen! Met focus op de toekomst, zonder blind te zijn voor survival skills hier en nu. Ontdek ons aanbod in deze downloadable catalogus. En hieronder... amper enkele muiskliks, en je bent vertrokken!

Op zoek voor jezelf? Kies hier jouw volgende (online) leertrip.

Create Traction and Motion
(online) Third Space for Teaming
Output Management

Jouw organisatie in beweging zetten? Verken onze (online) inhouse pakketten!


De wereld en hoe Bean Campus kijkt naar leren

In een bezorgde wereld waar ook organisaties niet langer kunnen ontkennen deel van die zorgen te zijn, is een stevige shift nodig. Het gevolg is dat professionals voor de uitdaging staan om zich heruit te vinden, meer dan ooit, sneller dan ooit. En dat gaat simpelweg niet gebeuren met eindeloze academische lezingen in stoffige klaslokalen. Op zijn Bean Campus gaat Beanmachine voor hoog-energiek leren vanuit actie, data-gedreven en verrijkt met slimme tools die toelaten de nieuwe kennis en kunde versneld te implementeren op de werkplek. Human centered en experience based: we selecteren voor jou enkel dat wat vandaag écht werkt. Voor zij die (mee) een verschil willen maken.

“Don’t expect a walk in the park. In just a few hours (time is money) you will fail, hate us, reflect, learn, love us, and from that point do things differently.”

Geert Geens, strijdvaardige bezieler van Bean Campus